Als het om geur en smaak gaat, gaat er niets boven de barbecue. Voor het bereiden van een maaltijd voor het gezin of om veel mensen tegelijkertijd culinair te kunnen entertainen is een barbecue onmisbaar.
Uw eigen pizza maken is eenvoudig en leuk om te doen. In dit boek staan ruim 50 heerlijke, makkelijke recepten, die van uw keuken thuis een pizzeria maken.
Vergeet mes en vork en verheug u op deze handige maar vooral heerlijke ideeën om te knabbelen, te dippen en te snoepen.
Hoewel pinchos oorspronkelijk uit het Baskische San Sebastián komen verovert dit stijlvolle hapje in hoog tempo de rest van de wereld. Ze zijn net zo smakelijk, pittig en fantasierijk als tapas en hebben als voordeel dat er geen schaaltjes, borden of bestek aan te pas hoeven te komen om van ze te genieten
Garnalen, witvis, oesters, heerlijke zalm, krab of kreeft, een emmer forel of gewoon een blikje tonijn - het maakt niet uit wat u 'gevangen' heeft, met behulp van dit boek maakt u alles op een perfecte manier klaar.
Er bestaan maar weinig ingrediënten die in zoveel soorten en maten verkrijgbaar zijn als pasta. Lang en dun, gekruld, gegolfd of recht, in dunne vellen of buisjes, pasta is een veelzijdig ingrediënt. Voedzame of lichte gerechten, geraffineerde of opbeurende maaltijden, klassieke of eigentijdse recepten – u vindt ze allemaal in deze verzameling recepten.